Αναστολή λειτουργίας του σχολείου μας

Αγαπητοί γονείς,

μόλις ξεπεράσαμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα τα οποία από την αρχή της χρονιάς ήταν πολλά, μόλις άρχισε η καθημερινότητα στο σχολείο να κυλάει ομαλά, μπήκαμε σε καραντίνα. Επειδή υπάρχουν πολλά ερωτήματα πρέπει να επισημάνουμε τα εξής

  1. Κατανοούμε τις δυσκολίες και συμμεριζόμαστε την αγωνία μιας οικογένειας με δύο παιδιά που έχει έναν υπολογιστή ή ακόμη χειρότερα δεν έχει υπολογιστή ή σύνδεση στο διαδίκτυο. Δεν ξέρουμε ποιοι έχουν πάρει τα tablet ή τους φορητούς υπολογιστές που ανακοινώνεται ότι έχουν μοιραστεί, αλλά το σχολείο μας δεν έχει παραλάβει τίποτα, ούτε τώρα ούτε κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας.
  2. Έως τώρα δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο για οτιδήποτε σχετικό με την τηλε-εκπαίδευση όπως πρόγραμμα, ώρες μαθημάτων, απουσίες και λοιπά.
  3. Προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για την τηλε-εκπαίδευση χρειάζεται να κάνετε είσοδο σε μία πλατφόρμα, είτε στο e-me είτε στο eclass, για να σιγουρευτείτε ότι είναι σωστοί οι κωδικοί. Αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να την επαναλάβετε για κάθε παιδί. Αν χρειάζεται, μπορείτε να κάνετε ανάκτηση των κωδικών ή να επικοινωνήσετε με το σχολείο.

Η παρούσα ανακοίνωση θα σταλεί και στα προσωπικά σας e-mail.

Ο διευθυντής του σχολείου